Tlf.: ​+45 4818 3211  ▪    E-mail: info@top-print.dk

Stort udvalg af kontorartikler

Eksisteret siden 1982

Hurtig leveringstid

Sprøjtestøbning for industri og erhverv

Top-Print International ApS startede med at lave forme og værktøjer til sprøjtestøbning i 1961, men i 1966 begyndte vi selv at udføre sprøjtestøbning, og det har vi nu gjort i mere end 50 år. 

Vi er beliggende lidt uden for Stenløse og ligger derfor tæt på byer som Frederikssund, Slangerup, Farum og Roskilde, hvor det er oplagt for dig, at benytte os som din samarbejdspartner til sprøjtestøbning. Se mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder.

Vi tilbyder både sprøjtestøbning og fremstilling af forme

​Sprøjtestøbning kan ske af alt, der skal bestå af plast, og det kan for eksempel være kopper, tallerkener og alt muligt andet. Du kan selv udlevere formen/værktøjet, men hvis du ikke selv har en form/værktøj, så kan vi tilbyde at fremstille den for dig.

Vores lange erfaring med sprøjtestøbning gør, at vi ved, hvad vi laver, og derfor bliver alle vores produkter fremstillet i høj kvalitet. 

Vi benytter endvidere de bedste materialer. Derved kan du altid være sikker på at få et solidt produkt, der har en lang holdbarhed.

​Vi arbejder også for andre der tilbyder sprøjtestøbning

​Vi fungerer også som underleverandør til andre, som tilbyder sprøjtestøbning, og det kan være, når de mangler plads, eller hvis de ikke har tid til at nå alle deres opgaver.​

Vi er en international eksportvirksomhed, der sælger til kunder i hele Europa samt en række lande uden for Europa. De fleste kunder, der har brug for sprøjtestøbning, er typisk grossister og industri samt andre, der også udfører sprøjtestøbning.

Kontakt os og få en helt uforpligtende snak

Hvis du vil høre mere om sprøjtestøbning, herunder forme og værktøjer, kan du kontakte Top-Print International ApS på telefon 48 18 32 11. Du kan også skrive til os på info@top-print.dk. Derefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud, eller vi kan aftale et møde.​

Kontaktoplysninger​