Tlf.: ​+45 4818 3211  ▪    E-mail: info@top-print.dk

Stort udvalg af kontorartikler

Eksisteret siden 1982

Hurtig leveringstid

Reklamekuglepenne med dit helt eget motiv​

Hos Top-Print International kan du bestille flotte reklamekuglepenne til din virksomhed. Vi har forhandler en lang række forskellige typer reklamekuglepenne fra vores virksomhed i Stenløse, hvor vi tilbyder virksomheder at få deres helt eget motiv på. 

Ønsker du at efterlade lidt reklame hos en potentiel kunde, er en kuglepen med reklame en god og billig måde at gøre opmærksom på dig selv. 

Hos os kan du vælge mellem en masse slags kuglepenne i forskellige prisklasser alt efter dit budget. Du kan få et helt unikt motiv eller logo på, så dine mulige kunder genkender og husker dig.

Professionelle reklamekuglepenne til alle typer virksomheder

Gennem mange år har vi hos Top-Print International hjulpet alle typer virksomheder med print og reklamer, der bidrager til at skabe mere opmærksomhed. Har du eksempelvis en virksomhed i Frederikssund eller i Roskilde, der kunne have brug for reklamekuglepenne?

Reklamekuglepenne er én af vores mange ekspertiser, hvorfor du altid kan komme til os, hvis du har brug for et parti kuglepenne med eget motiv på.​

Det kan være i forbindelse med en brandingstrategi, messer eller bare godt brandkendskab. Efterlad en kuglepen hos din kunde, så vedkommende ikke glemmer dig. 

Vi kan hjælpe dig med at designe reklamekuglepenne præcis, som du ønsker det. Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser.

Få en god firmaaftale til din virksomhed

Ønsker du at købe reklamekuglepenne til din virksomhed, har du mulighed for en god firmaaftale hos os. Vi gemmer dine designs og motiver, således at du altid kan bestille flere, når behovet opstår. 

Vi er en kontorforsyning, der sælger billige kontorartikler. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig?

Kontakt os for at høre mere om, hvilke typer designs og muligheder vi kan få fremstillet til dig, så du får nogle helt unikke reklamekuglepenne, som ingen andre har. 

Ring til os på telefon 48 18 32 11 eller skriv til info@top-print.dk.​ Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende - kontakt os gerne for at høre mere om specifikke produkter og priser.

Kontaktoplysninger​