D-Clip E-Clip Magi-Clip & Boxe

Top-Print International ApS startede i 1961, og i 1973 begyndte vi at producere clips og boxe. Vi var oprindeligt underleverandør for Top-Print, men i 1981 overtog vi Top-Print. Derved blev vi både producent og leverandør af kontorartikler, herunder af clips og boxe.

Vores clips reducerer pladsbehovet med 20 %

​Vores clips bliver brugt til at arkivere papirer, der kommer fra blandt andet ringbind og lignende. En af fordelene er, at vores clips reducerer papirets pladsbehov med 20 procent, når det arkiveres i en arkiveringsboks. Det er således et praktisk redskab i en virksomhed, der håndterer mange papirer.

Vores boxe kan leveres i flere størrelser og farver

​Vores boxe kan blandt andet benyttes som arkiv, tidsskriftholder og lignende. De er lavet af pap, og vi kan levere dem i flere størrelser og farver.

Kontorudstyr til skarpe priser!​

Vi har ingen begrænsning i størrelsen på en ordre

​Vi har ingen begrænsninger i, hvor store partier du kan bestille, og vi er samtidig meget fleksible i alle sammenhænge. Normalt er vi leveringsdygtige fra dag til dag. Det medfører, at du ikke behøver et stort lager. Vi leverer i øvrigt clips og boxe til hele Europa og blandt andet Australien.

Kontakt gerne Top-Print International ApS på telefon 48 18 32 11, eller skriv til vores e-mail på info@top-print.dk, hvis du vil høre mere om vore clips og boxe, og hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi sælger de fleste kontorartikler, herunder reklamekuglepenne.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ring eller skriv til os

Top-Print International ApS  •  Ringbakken 11, 3660 Stenløse – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 31330750