Foliepakning efter dine egne ønsker

Top-Print International ApS i Stenløse har mange års erfaring med foliepakning af alt med undtagelse af fødevarer. 

Foliepakning sker på vores egne maskiner, og vi kan stort set pakke alt ind i folie. Dog pakker vi ikke fødevarer. Vi kan naturligvis også sætte etiketter på vores foliepakning. Vi kan lave foliepakning af både store og små partier.

Vi har stor erfaring med foliepakning og plastarbejde

​Vores folie er af en god kvalitet. Erfaring gør, at du kan være sikker på, at vi kan udføre foliepakning af høj kvalitet, stor pålidelighed og passende fleksibilitet.

Vi ser frem til at komme med løsningsforslag til din virksomhed, således du kan få udført foliepakning præcis efter dine ønsker og behov, herunder i forhold til dine krav om kvalitet og kvantitet.​ 

Vi hjælper både kunder i lokalområdet, som Frederikssund og Roskilde, samt internationalt for virksomheder i både Tyskland og Norge.

Vi kan pakke vores produkter efter dine ønsker

​Vi fremstiller og forhandler også kontorartikler og skriveredskaber. Vi kan for eksempel tilbyde skriveredskaber med gravering eller tryk.

Vi kan endvidere påsætte logo på mapper. Disse bliver solgt til grossister i hele verden, men mest i Europa. Og vi kan i den forbindelse tilbyde individuel foliepakning af vores kontorartikler, således de passer til dit specifikke marked.

Kontakt os for at få løsningsforslag på foliepakning

​Hvis du har brug for foliepakning af egne produkter eller af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte Top-Print International ApS på telefon 48 18 32 11, eller du kan sende os en e-mail på info@top-print.dk

Derefter kan vi drøfte forskellige løsningsforslag og afslutningsvist fremsende et uforpligtende tilbud.​

Er du i tvivl om vi er de rette? Kontakt os og aftal et kig forbi virksomheden og se vores faciliteter. Vi tilbyder kontorforsyning blandt andet også reklamekuglepenne.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ring eller skriv til os

Top-Print International ApS  •  Ringbakken 11, 3660 Stenløse – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 31330750