Tlf.: ​+45 4818 3211  ▪    E-mail: info@top-print.dk

ukflag

Foliepakning efter dine egne ønsker

Foliepakning sker på vores egne maskiner, og vi kan stort set pakke alt ind i folie. Dog pakker vi ikke fødevarer. Vi kan naturligvis også sætte etiketter på vores foliepakning. Vi kan lave foliepakning af både store og små partier.

Vi har stor erfaring med foliepakning og plastarbejde

​Vores folie er af en god kvalitet. Erfaring gør, at du kan være sikker på, at vi kan udføre foliepakning af høj kvalitet, stor pålidelighed og passende fleksibilitet.

Vi ser frem til at komme med løsningsforslag til din virksomhed, således du kan få udført foliepakning præcis efter dine ønsker og behov, herunder i forhold til dine krav om kvalitet og kvantitet.​

Vi kan pakke vores egne produkter efter dine ønsker

​Vi fremstiller og forhandler også kontorartikler og skriveredskaber. Vi kan for eksempel tilbyde skriveredskaber med gravering eller tryk. 

Vi kan endvidere påsætte logo på mapper. Disse bliver solgt til grossister i hele verden, men mest i Europa. Og vi kan i den forbindelse tilbyde individuel foliepakning af vores kontorartikler, således de passer til dit specifikke marked.

Kontakt os for at få løsningsforslag på foliepakning

​Hvis du har brug for foliepakning af egne produkter eller af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte Top-Print International ApS på telefon 48 18 32 11, eller du kan sende os en e-mail på info@top-print.dk. Derefter kan vi drøfte forskellige løsningsforslag og afslutningsvist fremsende et uforpligtende tilbud.​

Kontaktoplysninger​

Top-print International ApS​

Ringbakken 11, Ganløse

3660 Stenløse