Om Top-Print International

Top-Print International ApS har solgt kontorartikler siden 1982. Vi har igennem årene udvidet vores sortiment betydeligt, og kan i dag præsentere et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til kontoret og hjemmet. Vi sælger til private og virksomheder, men især til grossister i hele Europa og andre lande i det meste af verden. Vi har i mere end 20 år haft et tæt samarbejde med store distributører i Tyskland og Norge.

Vi har de produkter alle kender, og alt det man ikke ser andre steder. Vi kan fremskaffe det meste, og hvis vi ikke har det nu, så skal vi nok finde det alligevel.

Vores virksomhed startede i 1961 med værktøjsfremstilling

Herfra er udvidelsen gået til sprøjtestøbning og egen produktion af kontorartikler samt salg af samme. Derfor har vi lært, at man er nødt til at være fleksibel. Fleksibilitet er derfor et nøgleord hos os, men det er aftaler også. Derfor overholder vi altid vores aftaler.

Vi har et stort udvalg inden for skriveredskaber, plastlommer og statiske blokke

Vi har et stort udvalg inden for skriveredskaber, herunder reklamekuglepenne, hvor vi endvidere kan tilbyde gravering og tryk med eksempelvis firma logo, hvis der er behov for dette.​

Vores plastlommer er præsenteret ved et bredt udvalg i høj kvalitet. Alt fra det kendte chartek til diskretions-lommen og de selvklæbende præsentationslommer. Statiske post-it blokke til de små notater og de store ark
til væggen til de store planer.

Vi kan være et fleksibelt lager for vores kunder

En del af vores fleksibilitet går ud på, at hjælpe vores kunder til også at være fleksible. Derfor kan vi være lager for de kunder, der er grossister eller på anden vis sælger vores produkter videre. Det betyder, at din virksomhed ikke selv behøver at have et dyrt lager stående, for det er bare hos os. Derved undgår vores kunde, at have eget lager, men kan stadig have en hurtig leveringstid.

Alt kan i princippet lade sig gøre, og der kan findes en løsning på det meste.

Kontakt Top-Print International ApS på telefon 48 18 32 11 eller info@top-print.dk for at høre nærmere.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Ring eller skriv til os

Top-Print International ApS  •  Ringbakken 11, 3660 Stenløse – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 31330750